Liefde voor Zuid-Limburg

 

Mijn man en ik gingen van jongs af aan en later met ons gezin regelmatig op vakantie naar Zuid-Limburg en zo veroverde deze heuvelachtige bourgondische omgeving een bijzondere plek in ons hart. In 2012 ben ik mijn passie gaan volgen en een aantal keer per jaar Spirituele Welzijns-weekenden gaan verzorgen in Zuid-Limburg in een vakantiehuis. In dit weekend verzorgde ik de yogalessen, inspiratieworkshops en stiltewandelingen. 

 

In 2014 groeide mijn passie uit tot het runnen van een Bed & Breakfast in Zuid-Limburg.

We huurden permanent een vakantiehuis in Mechelen waar wij zelf geregeld op vakantie naartoe gingen en waar ik regelmatig met veel plezier Bed & Breakfast gasten ontving en verzorgde.

 

De liefde voor Zuid-Limburg werd alleen maar groter en in 2016 kregen we de kans om een vakantiehuis te kopen in Slenaken. Dit was een nieuwbouw project aan de rand van het dorp, gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht. Wij kochten het vakantiehuis, bijna bovenaan op de heuvel.  Per begin 2017 is de Bed & Breakfast verhuisd van Mechelen naar Slenaken.

Per 2020 is de Bed & Breakfast helaas "niet" meer te boeken.

Wel bieden wij dit vrijstaande vakantiehuis voor vakantieverhuur aan via o.a de VVV Zuid-Limburg.  Voor ons is dit vakantiehuis een grote droom in een geweldige, heuvelachtige omgeving, waar wij regelmatig ook zelf vakantie vieren! We wilden een bijzondere plek creëren waar mensen positieve energie van krijgen. We hopen dat anderen net zo veel plezier beleven in dit vakantiehuis in deze prachtige omgeving als dat wij doen!