Energetische behandeling Bij pijnklachten, onrust, stress, depressie, burn-out, angst, vermoeidheid, blokkades of gewoon voor de ontspanning.

 

Energetische behandelingen werken op lichamelijk en geestelijk niveau. De behandeling wordt ook wel "healing" genoemd. Vanuit een holistische visie wordt de mens gezien als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. De energetische behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Alles bestaat uit energie en heeft z'n eigen trilling-frequentie.

 

Met een energetische behandeling (magnetiseren) wordt universele levensenergie via de handen van de gever (therapeut) naar de ontvanger (cliënt) geleid. Het trillingsniveau van het lichaam van de cliënt wordt tijdelijk verhoogd. Hierbij wordt het opheffen van geestelijke en lichamelijke blokkades gestimuleerd.

 

Alle 7 chakra's worden behandeld. Chakra's zijn onze energiecentra die zich in ons lichaam bevinden, welke de levenskracht-energie ontvangen. Ook wordt er Reiki toegepast. De behandelingen stimuleren tevens inzicht en bewustwording. Daarnaast verminderen pijnklachten, en het is ook mogelijk dat klachten helemaal verdwijnen.

 

Een energetische behandeling is uitermate geschikt voor mensen met stress, angst, vermoeidheid, weinig of geen energie, lusteloosheid en pijnklachten, ziekte, of gewoon voor de ontspanning.

 

Een energetische behandeling is nooit negatief of schadelijk. De kleding blijft aan tijdens de behandeling. De behandeling duurt 1 uur en wordt gecombineerd met een lichte massage. (Handen, voeten, hoofd en rug)

 

Kosten : 1 uur € 60,00 (per 1 januari 2023)

---------------------------------------

 

Stoelmassage: Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor een energetische stoelmassage Deze massage is met de kleding aan. Zie de bovenstaande foto.

 

Kosten

15 min € 15,00 (deze is alleen te boeken op een event of beurs waar ik zo nu en dan een stand heb!)

30 min € 30,00 

 

Annuleringsvoorwaarden:

Als je binnen 24 uur of korter van te voren een afspraak annuleert, ben ik genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits ik de tijd opnieuw kan invullen.

Bij het vergeten van een afspraak ben ik helaas genoodzaakt  het gehele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening te brengen.