Hypno-regressie therapie


 Hypno/regressie therapie is geschikt voor mensen met uiteenlopende klachten zoals; angsten, trauma's, fobieën, burn-out, depressie, slaap-problemen, onzekerheid, blokkades en het niet lekker in je vel zitten.

 

Hypno/regressie therapie is een inzicht-gevende therapie die je helpt je huidige gedragspatroon, dat jou belemmert in je dagelijks leven, te doorbreken. Er geldt echter wel bij dat je hier zelf aan wilt werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van trance/hypnose en regressie. Na de intake, waarin bepaald wordt welke ervaring(en) uit het verleden het probleem vormt, volgt in samenspraak met de cliënt de trance (hypnose). Dit is een ontspannen toestand die wordt verkregen door trance-inducties te gebruiken (o.a rustgevende teksten). In deze ontspannen toestand waarin je precies weet wat er om je heen gebeurt, en precies weet wat je zegt, kom je gemakkelijker naar de kern van het probleem in het onderbewustzijn. Regressie is het terug gaan naar je herinneringen in dit leven.

 

In het onderbewustzijn zijn onverwerkte ervaringen opgeslagen die de oorzaak zijn van klachten in het hier en nu. Wanneer deze ervaringen herbeleefd worden kunnen ze alsnog worden verwerkt. Emoties en opgehoopte spanningen in het lichaam worden daarbij losgelaten.

Ook wordt er in de sessie gebruik gemaakt van coaching en affirmaties, dit zijn positieve kracht/wens-gedachten welke in het onderbewustzijn worden verankerd en wat je zal helpen na de sessie om je krachtiger en positiever te voelen.

 

Het is ook mogelijk dat er dingen uit een vorig leven naar boven komen, dan heet de sessie reïncarnatie-therapie. Dit komt bijna nooit voor, maar mocht het zich voordoen kunnen bepaalde dingen die je komt te weten verhelderend voor je zijn.

Soms is één sessie voldoende, maar meestal zijn er 2 of 3 of maximaal 4 sessies nodig.

Een sessie duurt de eerste keer 1.5 uur waarin je ook een korte energetische behandeling krijgt en vervolg sessies duren 1 uur.

 

Voor wie niet? De therapie is in enkele gevallen minder geschikt voor mensen die een hoge dosis emotie-onderdrukkende medicijnen en slaapmiddelen gebruiken, vanwege de remmende werking daarvan op de herbeleving. Echter kun je dit in overleg met mij telefonisch bespreken of de hypno-regressietherapie wel of niet effectief zal zijn.

 

Kosten per sessie (1 uur) € 60,00  

Kosten per sessie (1.5 uur) €90,00 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Telefonisch Consult Ook is het mogelijk om een telefonisch consult aan te vragen voor allerlei vragen op gebied van persoonlijke, spirituele  ontwikkeling, relatie, werk, onbalans, depressie, stress, angsten etc. Er wordt geluisterd en intuïtief adviezen gegeven op basis van onder andere NLP. Ook worden er, indien nodig oefeningen aangereikt vanuit yoga, ademhalings- en mindfulness technieken.

Via e-mail, whats-app of telefonisch kun je hiervoor een bel-afspraak maken. Vervolgens bel je mij op het afgesproken tijdstip.

 

Telefonische Tarot reading: vanaf 20 minuten. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor een Telefonische Tarot reading (Keltische kruislegging) Deze reading geeft zonder een voorgesprek te hebben, inzicht in processen in jouw leven en/of in jezelf. Het is een krachtig handvat om inzicht in jezelf, en in situaties te krijgen. Door je bewust ervan te zijn wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken. Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan! De tarot is meer gericht op persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Er wordt indien gewenst een foto van de tarotlegging naar je doorgestuurd.

 

Telefonisch (Tarot) Consult 

Kosten:

15 minuten €15 

20 minuten €20 (tarot reading)

25 minuten €25

30 minuten €30

 

Consult in de praktijk: 30 minuten €30 

 

Annuleringsvoorwaarden:

Als je binnen 24 uur of korter van te voren  een afspraak annuleert, ben ik genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits ik de tijd opnieuw kan invullen.

Bij het vergeten van een afspraak ben ik helaas genoodzaakt  het gehele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening te brengen.