Hatha Yoga les


Lestijden

 

Bij mij aan huis te Berkel en Rodenrijs geef ik Hatha Yoga les van 1 uur op:

 

  • maandagavond 19.00 - 20.00 uur
  • maandagavond 20.15 - 21.15 uur
  • dinsdagochtend 10:00 - 11.00 uur
  • woensdagavond 19:00 - 20.00 uur
  • woensdagavond 20.15 - 21.15 uur
  • donderdagavond 19:30 - 20.30 uur (door Linda)

 

Yoga matten, dekens en kussentjes zijn aanwezig. Na elke les drinken we 10 minuten thee!

Bovenaan deze pagina een impressie van de Yogastudio. 

 

Ook in Zuid-Limburg in het Spirituele weekend en in de Bed & Breakfast verzorg ik op aanvraag de 1 uur en 1.5 uur Hatha Yoga lessen.

 

Wat is Hatha Yoga?

 

Hatha Yoga is een fysieke yoga-variant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalings technieken (pranayama's).

In het westen is Hatha Yoga populair om te onthaasten en stress verminderen.

Daarnaast heeft Hatha Yoga ook een gunstig effect op het zenuwstelsel/klieren en organen.

Meditatie is een effectieve methode om geestelijke en lichamelijke en emotionele belasting te verminderen. Wie regelmatig mediteert vergroot zijn energie, motivatie, tevredenheid en gezondheid en daarmee de kwaliteit van het leven. Hatha Yoga heeft mij ontzettend veel gebracht en graag wil ik met mijn enthousiasme en ervaring mensen laten ervaren wat Hatha Yoga voor je kan betekenen.

 

In de Hatha Yoga les beginnen we meestal met een zitmeditatie, daarna volgen de opwarmingsoefeningen en vervolgens lichaamshoudingen (asana's) Ook doen we in elke les een ademhalings oefening en we eindigen met een ligmeditatie.

 

Informatie: Kom op tijd en zet de mobiele telefoon uit. Draag makkelijk zittende kleding. Neem een handdoek mee. Raadpleeg altijd je huisarts als je een blessure of andere aandoening hebt. Eet niet te zwaar voor de les. Luister goed naar je lichaam en respecteer je grenzen.  Drink een kwartier na de les genoeg water om het reinigingsproces te ondersteunen.

 

De kosten bedragen per les €9,00  (proefles is gratis)

(een tweede les in dezelfde week: €4,00)

Het lesgeld van €9,00 kan je per les contant betalen of je kan een 10-rittenkaart van €80,00 per bank overmaken. Je betaalt alleen voor de lessen die je volgt, dus bij vakanties/ feestdagen of als je niet kan, ben je geen lesgeld verschuldigd. Reglement: Kom je elke week een vast lesuur en kan je een keer niet, stuur me dan een app of mail. Kom je zo nu en dan een les volgen: app of mail me dan of er plek is.

 

Vakantie overzicht 2017:

 

Zomervakantie: 3 juli t/m 30 augustus 2017

Herfstvakantie: 16 oktober t/m 20 oktober 2017

Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018

Carnavalsvakantie:  12 februari t/m 16 februari 2018

Voorjaarsvakantie:  2 april t/m 6 april  2018                               

Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018

 

Er is geen les op 2e Paasdag en 2e Pinksterdag

 

 

Even voorstellen

 

Mijn naam is Esther van Schie en ik ben geboren in september 1967.

Mijn man en ik hebben samen 3 volwassen kinderen en een kleinkind. 

In 2011/2012 heb ik de Basis Hatha Yoga-docent-opleiding 100 uur (YogaPoint) in Utrecht gevolgd. In maart 2017 heb ik bij YogaPoint de 200 uur Hatha-Yoga opleiding afgerond en ben ik bij Yoga Alliance aangesloten.  Graag wil ik met mijn enthousiasme en ervaring mensen laten ervaren wat Hatha Yoga voor je kan betekenen. 

 

 Klik hier voor meer informatie over Esther. 

 

 

 (Gastdocente Linda, donderdag 19:30 uur)

Ik ben Linda Burggraaf-Lalleman (1967) getrouwd, wonende te Zoetermeer en moeder van twee volwassen kinderen.  Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in de mens en zijn gezondheid. Na diverse opleidingen waaronder Reiki I, Voetreflexmassage en Guasha kwam ik terecht bij de Yoga. Na een opleiding Power Yoga en Yin Yoga kreeg ik in 2013 de mogelijkheid Yogales te geven bij de KBOZ en Palet Welzijn, waar ik tot op heden nog met veel plezier les geef. Esther geeft mij de mogelijkheid de donderdagavond les te verzorgen waar ik heel veel zin in heb.

 


 

Heb je interesse voor groepslessen? Neem dan contact met mij op.

Ook kunt u een uur privé yoga reserveren: kosten 1 uur €40,00 

Mobiel: 06-54981367

E-mail: esthervanschie@live.nl

 

Yogastudio Esther is niet aansprakelijk voor dat wat vóór, tijdens of na de yogasessie plaatsvindt. De yoga-strippenkaart is 1 jaar geldig. Er is geen restitutie mogelijk behalve in uitzonderlijke gevallen in overleg, zoals bij langdurige ziekte.