Telefonisch consult


 

Advies, begeleiding: Of het nu is voor advies, inzicht, begeleiding, steun, bewustwording of een luisteren oor. Ik hoop je te kunnen helpen door middel van coaching (op basis van onder andere NLP) en je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

 

Afstandshealing: Ook is het mogelijk een afstandshealing te reserveren. ( duurt max. 15 min) Dit is een heling op afstand, in de vorm van energie overdracht. Ik gebruik o.a dezelfde technieken als bij de energetische behandeling. De tarieven vallen onder telefonisch consult en kan eventueel gecombineerd worden met coaching en/of Tarot-reading.

 

Tarot-reading: Daar kan een telefonische Tarot-reading (Keltisch kruislegging) een onderdeel van zijn mocht je daar interesse in hebben. Deze reading geeft zonder een voorgesprek te hebben inzicht in processen in jouw leven en/of in jezelf. Het is een krachtig handvat om inzicht in jezelf en in situaties te krijgen. Door je bewust ervan te zijn wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken. Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan!

 

Voor een telefonisch consult kun je mij het beste vooraf een E-mail of WhatsApp sturen voor het maken van een afspraak. Je belt mij dan op mijn telefoonnummer op het afgesproken tijdstip.

 

Na het telefonisch consult stuur ik een E-mail, Whats-App of betaalverzoek met de betaalgegevens.

 

Als je gewoon een korte vraag hebt, mag je mij uiteraard kosteloos bellen.

 

Kosten: Telefonisch (Tarot) Consult

 

Met een minimum van €15,00 en een maximum van 1.5 uur €60,00

15 min €15,00

30 min €20,00

45 min €30,00

60 min €40,00

75 min €50,00

90 min €60,00

 

E-mail adres: esthervanschie@live.nl

Telefoonnummer: 06-54981367

 

Annuleringsvoorwaarden:

Als je binnen 24 uur of korter van te voren  een afspraak annuleert, ben ik genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits ik de tijd opnieuw kan invullen.

Bij het vergeten van een afspraak ben ik helaas genoodzaakt  het gehele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening te brengen.