Telefonisch consult


 

Advies, begeleiding: Of het nu is voor advies, inzicht, begeleiding, steun, bewustwording of een luisteren oor. Ik hoop je te kunnen helpen door middel van intuïtief coaching, op basis van onder andere NLP en je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

 

Telefonisch Consult Voor allerlei vragen op gebied van persoonlijke, spirituele ontwikkeling, relatie, werk, onbalans, depressie, stress, angsten etc. 

Er wordt geluisterd en intuïtief adviezen gegeven op basis van onder andere NLP. Ook worden er, indien nodig oefeningen aangereikt vanuit yoga, ademhalings- en mindfulness technieken.

 

Telefonische Tarot-reading: vanaf 20 minuten. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor een Telefonische Tarot reading (Keltische kruislegging) Deze reading geeft zonder een voorgesprek te hebben, inzicht in processen in jouw leven en/of in jezelf. Het is een krachtig handvat om inzicht in jezelf, en in situaties te krijgen. Door je bewust ervan te zijn wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken. Er worden geen toekomstvoorspellingen gedaan! De tarot is meer gericht op persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Er wordt indien gewenst een foto van de tarotlegging naar je doorgestuurd.

 

Afstandshealing: Ook is het mogelijk een afstandshealing te reserveren. Dit is een heling op afstand, in de vorm van energie overdracht. (de tijdsduur:15 min)
Ik gebruik dezelfde technieken als bij een energetische behandeling. De tarieven vallen onder telefonisch consult en kan gecombineerd worden met telefonisch consult en/of Tarot-reading.

 

Hoe te reserveren: Via e-mail, whats-app of telefonisch kun je voor alle bovenstaande consulten een bel-afspraak maken. Vervolgens bel je mij op het afgesproken tijdstip. 

 

Telefonisch (Tarot) Consult

Kosten:

15 minuten €15 

20 minuten €20 (Tarot reading)

25 minuten €25

30 minuten €30

Consult in de praktijk: 30 minuten €30 

 

Betaling: Voor of na het telefonisch consult stuur ik een e-mail, of whatsApp met tikkie, betaalverzoek of betaalgegevens.

 

Als je gewoon een korte vraag hebt, b.v. of bovenstaand geschikt is voor je, mag je mij uiteraard kosteloos bellen.

 

E-mail adres: esthervanschie@live.nl

Telefoonnummer: 06-54981367

 

Annuleringsvoorwaarden:

Als je binnen 24 uur of korter van te voren  een afspraak annuleert, ben ik genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, mits ik de tijd opnieuw kan invullen.

Bij het vergeten van een afspraak ben ik helaas genoodzaakt  het gehele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening te brengen.